Anamaria Vasile

A simțit că trebuie nască și s-a dus la spital imediat. Anesteziată, nu a crezut câ vede bine, dar când s-a dezmeticit, s-a uitat la copil, s-a uitat la medic și a început să râdă. Ce ținea în brațe

Nașterea unui copil e un lucru de-a dreptul înspăimântător pentru orice familie, dar el devine și mai terifiant atunci când doctorul apare la operație îmbrăcat în costumație de clovn nebun.

Brittany Selph, de 32 de ani și soțul ei, Justin, de 33 de ani, așteptau al treilea copil al familiei pe 5 noiembrie. Dar fetița lor a decis să vină mai repede pe lume, chiar de Halloween.

Familia și-a dus ceilalți doi copii la școală, după care s-a grăbit la spitalul din Tennessee și s-a întâlnit cu medicul ginecolog. Numai că acesta era îmbrăcat în costumul lui Heath Ledger, filmul The Dark Night, al seriei Batman.

Am început să râdem, atunci când am intrat în cameră, a povestit bărbatul. „Soția mea fiind o femeie cu mintea deschisă și cu simțul umorului a spus că ar fi amuzant să aibă parte de o asemenea naștere”, a povestit bărbatul.

Așa că, atunci când a venit clipa, femeia a născut asistată de medicul îmbrăcat ca Joker. Soțul a fotografiat totul și a postat imediat imaginile pe rețelele de socializare.

PE ACEEASI TEMA: Șocant! A născut, dar asistentele i-au împins copilul înapoi în burtă. De ce au recurs la acest gest

Caroline Malatesta și soțul ei, J. T., au trecut printr-o experiență despre care oamenii au comentat în fel și chip pe Internet în ultimele ore.

Femeia a născut un copil perfect sănătos, însă asistentele spitalului Brookwood Baptist Medical Center din Birmingham au încercat să amâne nașterea împingând înapoi copilul în interiorul femeii.

Absurd sau nu, dar asta s-a întâmplat, conform declarațiilor mămicii, scrie The Sun. Asistentele trebuiau să aibă grijă de femeie până la sosirea doctorului care trebuia să ducă la bun sfârșit procesul final al sarcinii.

Carolinei i s-a rupt apa și s-a așezat în genunchi, așa cum a sfătuit-o doctorul ei. Asistentele au încercat să o convingă să nu mai împingă, însă copilul din burtă era mult prea încăpățânat.

I-au împins cppilul înapoi în organul intim până la sosirea doctorului. Peste circa 2 minute, medicul a apărut în salon, iar micuțul a venit pe lume, oficial, la un minut după ce s-a născut de fapt.

Copilul este în afara oricărei probleme de sănătate, însă mama lui s-a ales cu o afecțiune în zona genitală din cauza nervilor care i-au fost afectați.

Femeia se judecă acum cu asistentele din cauza cărora s-a ales cu acea boală intimă.

Comentează