Anamaria Vasile

A suferit un accident și era în comă. Iubita sa a venit la spital cu copilul lor nou-născut și ceva miraculos s-a întâmplat

James Spence, în vârstă de 25 de ani, a suferit leziuni ale creierului în urma accidentului grav în care a fost implicat în luna iulie.

Bărbatul a intrat în comă şi starea lui era gravă, dar medicii nu i-au spus iubitei sale, aflată în ultima lună de sarcină, cât de gravă era starea acestuia.

Charlene Pope, în vârstă de 29 de ani, era însărcinată în 38 de săptămâni când iubitul ei a suferit accidentul şi a născut la scurt timp după ce James a intrat în comă.

La scurt timp, însă, după ce a devenit mămică, ea a decis să-l aducă pe micuţ la spital.

Charlene a născut la ora 2 dimineaţa, iar în aceeaşi zi, la ora 15 l-a dus pe Carter să-şi întâlnească tatăl.

Două zile mai târziu, James s-a trezit din comă şi apoi a avut ocazia să-şi şi recunoască copilul şi să aibă o relaţie normală cu micuţul, scrie wowbiz.ro.

Te-ar putea interesa si:

Soțul său nu o ajuta niciodată la treburile casei, așa că se decisese să divorțeze. Într-o zi, când se pregătea să-i spună și soțului ei asta, a făcut o descoperire inedită. Atunci a înțeles totul

Se săturase să facă mereu ordine după soțul său, care își trântea mereu lucrurile în mijlocul casei. Așa că Deirdre Sanford, din Statele Unite, se gândea tot mai mult la divorț.

Într-o zi, când partenerul său, care lucra în armată, a ajuns acasă și și-a lăsat bocancii în mijlocul casei, femeia era decisă să pună cărțile pe masă.

Doar că s-a apropiat să ridice încălțămintea și a avut un șoc. A izbucnit imediat în lacrimi.

A postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care a explicat ce a înțeles în cele din urmă.

„Doamnelor, văd că multe dintre voi vă plângeți că soțul nu vă ajută la curățenie, că nu strânge după el sau că nu vrea să mai facă nimic după ce vine de la muncă.

Cred că uneori subestimăm cât de mult muncesc soții noștri. Și eu făceam acest lucru. Până azi, când strângeam iarăși după soțul meu.

I-am luat bocancii pe care i-a cumpărat doar acum șase luni și am văzut asta. Ghetele scumpe ale soțului meu erau atât de purtate încât aveau o gaură.

Aproape că am izbucnit în plâns”, a povesit femeia, care a postat și imagini cu bocancii partenerului său.

Comentează