Anamaria Vasile

Aceasta fetita pare normala, dar zambetul ei ascunde o tragedie fara margini! E incredibil cum arata cand isi da tricoul jos! Ce are pe burta iti va da fiori pe sira spinarii

La prima vedere fetita din imaginea alaturata pare cat se poate de normala.

In realitate insa nu este deloc asa! Virsaviya Borun-Goncharova are 7 ani si a venit pe lume cu o boala extrem de rara, din cauza careia inima ei nu este pozitionata in interiorul cutiei toracice, ci in exteriorul ei.

Practic, atunci cand fata isi da bluza jos, se poate vedea cu ochiul liber cum organul vital ii bate direct sub piele.

Acest lucru este foarte riscant: orice lovitura aplicata in acea zona, oricat de mica, ii poate pune viata in pericol.

La nastere doctorii nu i-au dat mari sanse de supravietuire, insa Virsaviya a intrecut toate asteptarile si a ajuns la varsta de 7 ani.

Din fericire problema ei poate fi rezolvata cu ajutorul unei operatii costisitoare, 70.000 de dolari.

Parintii s-au apucat deja sa stranga banii si spera ca vor reusi sa ii ofere micutei sansa la o viata normala. Urmariti clipul de mai jos, va avertizam ca imaginile sunt socante:

Te-ar putea interesa si:

Soțul său nu o ajuta niciodată la treburile casei, așa că se decisese să divorțeze. Într-o zi, când se pregătea să-i spună și soțului ei asta, a făcut o descoperire inedită. Atunci a înțeles totul

Se săturase să facă mereu ordine după soțul său, care își trântea mereu lucrurile în mijlocul casei. Așa că Deirdre Sanford, din Statele Unite, se gândea tot mai mult la divorț.

Într-o zi, când partenerul său, care lucra în armată, a ajuns acasă și și-a lăsat bocancii în mijlocul casei, femeia era decisă să pună cărțile pe masă.

Doar că s-a apropiat să ridice încălțămintea și a avut un șoc. A izbucnit imediat în lacrimi.

A postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care a explicat ce a înțeles în cele din urmă.

Doamnelor, văd că multe dintre voi vă plângeți că soțul nu vă ajută la curățenie, că nu strânge după el sau că nu vrea să mai facă nimic după ce vine de la muncă.

Cred că uneori subestimăm cât de mult muncesc soții noștri. Și eu făceam acest lucru. Până azi, când strângeam iarăși după soțul meu.

I-am luat bocancii pe care i-a cumpărat doar acum șase luni și am văzut asta. Ghetele scumpe ale soțului meu erau atât de purtate încât aveau o gaură.

Aproape că am izbucnit în plâns”, a povesit femeia, care a postat și imagini cu bocancii partenerului său.

Comentează