Anamaria Vasile

,,Am cumpărat un pachet de țigări de la un chioșc non-stop din Regie, dar am rămas mască atunci când l-am desfăcut. Asta găsiți înăuntru, ce jeguri!” Studentul credea că e un simplu pachet de țigări, dar s-a înșelat amarnic. Ce era înăuntru

Un tânăr student a rămas cu gura căscată și fără bani în buzunar după ce a cumpărat un pachet de țigări de la un chioșc din Regie, l-a desfăcut crezând că va putea trage un fum, dar mare i-a fost mirarea și furia când a văzut că nu prea va avea ce fuma…

Acesta a fost șocat să descopere că, în loc de țigări, în interiorul pachetului erau mai multe foi de hârtie mototolite astfel încât pachetul să pară plin.

Numele tânărului este Cristian Marian, el a postat câteva imagini pentru a-și arăta pe Facebook plasa uriașă pe care și-a luat-o cu un pachet de țigări care era sigilat atunci când l-a achiziționat.

Alături de imagini, el a scris: ,,Asta găsiți când cumpărați țigări de la non-stopul de lângă clubul P…… din Regie. Jeguri de oameni”. Apoi tânărul râde de pățanie, glumind că ar pputea fi un semn divin: ,,Oare ar trebui sa ma las de fumat?”.

Iată imaginile:

Nu mai arunca folia din pachetele de țigări. Îți poate aduce o grămadă de bani!

Toți fumătorii aruncă pachetele, după ce se termină țigările, însă nici unul nu își imaginează că pot să câștige foarte mulți bani cu ele. Folia din pachetul de țigări nu este deloc inutilă, ea are rolul de a proteja țigările de umezeală și de asemenea, valoarează mulți bani.

O fumătoare din Belgrad vinde foliile pachetelor de țigări pentru 100 de euro pe kilogram. În Serbia, un kilogram de folii se vinde cu minimum 160 de euro, iar suma poate să ajungă până la 500 de euro, informează a1.ro. În mall-urile din România sunt centre de colectare și puteți primi câte 500 de lei pe un kg de folii.

Pe internet sunt foarte multe site-uri unde fumătorii pot să adauge un anunț în care să precizeze că doresc să vândă folii de la pachetele de țigări. Este important să știți că aceste se vând mai bine în străinătate decât în România.

De asemenea, folia din pachetul de țigări este de două culori: aurie și argintie. Pentru cea aurie se oferă mai mulți bani pe site-urile de vânzări.

Comentează