Anamaria Vasile

Anuntul momentului! Gabriela Cristea revine la Kanal D

Gabriela Cristea a fost pusă pe ”HOLD” de şefii de la Kanal D, care au ales-o pe Bianca Drăguşanu ca titulară a emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Vedeta se pare însă că nu a rămas cu buza umflată şi că până la urmă ar fi ieşit în câştig de cauză, căci i s-a promis o nouă emisiune alături de soţul ei, Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a fost din nou la negocieri cu şefii de la Kanal D, care se pare că au reuşit să o împace după ce au ales să o facă pe Bianca Drăguşanu titulara emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Surse din apropierea vedetei susţin că turcii i-ar fi cerut Gabrielei Cristea să se bucure de concediul de maternitate petrecut alături de fiica ei, să facă botezul micuţei Victoria şi, după Paşte, îi vor da o nouă emisiune alături de soţul ei:

I-au spus că ar fi cel mai bine să profite de concediul post-natal cât poate de mult, să termine cu botezul, să îl facă, aşa cum îşi doreşte, după Paşte.

Iar apoi îi vor da o emisiune şi, mai mult decât atât, îl vor accepta şi pe Tavi Clonda, cu formaţia, în emisiunea ei. Când va avea loc însă, nu i-au spus…”.

Gabriela Cristea a făcut câteva declaraţii surprinzătoare cu privire la cariera sa, după ce s-a aflat că Bianca Drăguşanu va rămâne prezentatoare emisiunii, moderată în trecut de ea.

Gabriela Cristea a vorbit despre planurile sale de carieră, dar nu a infirmat vestea potrivit căreia Bianca Drăguşanu i-ar fi luat definitiv locul.

Vedeta de televiziune a menţionat că momentat se afă în concediu prenatal şi mai sunt câteva zile bune din acest concediu, pe care a ales să îl petreacă având grijă de micuţa sa.

Totodată, aceasta a afirmat că se bucură de aceste zile care i-au mai rămas din concediu, alături de fetiţa sa, iar acest lucru o bucură foarte mult.

A precizat, de aemenea, că concediu îi va expira la finalul acestei luni şi abia atunci va lua decizii cu privire la întoarcerea sa pe micul ecran.

Bianca Drăguşanu i-a luat locul Gabrielei Cristea la începutul lunii septembrie. Foarte emoţionată, aceasta a fost pregătită să preia rolul de prezentatoare şi se pare că îi place, dat fiind faptul că va rămâne pe acel post de acum înainte.

Bianca Drăguşanu a înlocuit-o permanent pe Gabi Cristea ca prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine”, însă vedeta a oferit o lecţie de modestie.

În timpul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, Bianca Drăguşanu le-a îndemnat pe femeile frumoase să fie modeste.

„Fetelor, fiţi modeste şi nu vă mai lăudaţi singure. Cine are ochi să vă vadă, vă vede, nu trebuie să cerşiţi simpatia, nu trebuie să fiţi decât aşa cum v-a lăsat Dumnezeu”, a declarat Bianca Drăguşanu în emisiunea pe care o moderează.

Bianca Drăguşanu a revenit din vacanţă şi a fost primită de şefii de la Kanal D cu două surprize: titlul de titulară a emisiunii ”Te vreau lângă mine” şi un nou decor în care aceştia au investit 100.000 de euro.

CANCAN.ro, v-a dezvăluit în exclusivitate AICI că Bianca Drăguşanu rămâne prezentatoarea emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Comentează