Anamaria Vasile

Bianca Dragușanu, în lacrimi. Gabriela Cristea tocmai a facut anuntul: «SUNT PREGATITA»

Ce spune Gabriela Cristea, devenită mămică full-time, despre întoarcerea la TV

La nici patru luni de când a devenit mamă, Gabriela Cristea, în vârstă de 43 de ani, se gândește deja la revenirea la TV.

Vedeta a scris pe o rețea de socializare că este ”pregătită” și ”nerăbdătoare” să revină pe micul ecran și că speră ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

”Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre. Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper că acest lucru să se întâmple cât mai curând. Va îmbrăţişez cu drag!!!”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook, semnând mesajul cu hastagul ”victorienii”, o referire la fiica sa, Bella Victoria Margot.

Gabriela Cristea a avut ultima emisiune la Kanal D, din seria ”Te vreau lângă mine”, în 16 septembrie. În 23 septembrie avea să devină mamă. La cârma emisiunii a venit, din septembrie, Bianca Drăgușanu, partenera lui Victor Slav.

Revine chiar din ianuarie?

La jumătatea lunii noiembrie, la nici o lună de când născuse, Gabriela Cristea declara că îi lipsește emisiunea și că reîntoarcerea ar putea să aibă loc în luna ianuarie. ”În ianuarie, cred… nu sunt 100% sigură, dar în proporție de 90% în ianuarie. Probabil din ianuarie voi reveni pe micul ecran”, spunea ea atunci pentru Cancan.

”Sunt asa, jumate, jumate! Îmi doresc să mă întorc, evident, pentru că vreau să fiu o femeie activă și să îmi continui cariera, dar, în același timp, îmi este foarte greu să mă gândesc la momentul în care să o las singură acasă cu tati”, mai spunea prezentatoarea TV atunci.

În orice caz, e limpede că fanii emisiunii nu vor mai avea mult de așteptat pentru a-și vedea favorita pe micul ecran. De altfel, unii i-au scris vedetei că ea era ”sarea și piperul” emisiunii și că show-ul TV nu mai e la fel cu Bianca la cârmă.

Alții, însă, o sfătuiesc pe Gabriela să nu-și grăbească revenirea, pentru că ratează momente unice. ”Mai stai cu copilul tău! Sunt momente unice pe care le merită și mama, și tatăl, și copilul. Nu te grăbi să te întorci la muncă!”, îi scrie o fană, iar în asentimentul său sunt multe altele.

ULTIMA ORA. Gabriela Cristea a rupt tacerea, dupa ce s-a aflat ca Bianca Dragusanu i-a luat definitiv locul la Kanal D

Gabriela Cristea a vorbit pentru CANCAN.RO, despre înlocuirea ei la emisiunea ”Te vreau lângă mine”.

Vedeta a dezvăluit că până la sfârşitul lunii se va decide ce va face cu viaţa ei profesională.

Gabriela Cristea susţine că zvonurile apărute, potrivit cărora ar fi fost înlocuită definitiv cu Bianca Drăguşanu la ”Te vreau lângă mine”, sunt nefondate şi că mai are câteva săptămâni până când i se va termina concediul de maternitate.

”Toate speculatiile aparute in ultima vreme nu au nici un fundament. Nu s-a pus vreodata problema sa revin de saptamana aceasta intr-un proiect de televiziune pentru ca sunt inca in concediu medical prenatal si mai am cateva zile bune din acest concediu de care vreau sa beneficiez in favoarea fiicei mele.

La sfarsitul lunii imi expira acel concediu si atunci voi lua decizii legate de intoarcerea mea in televiziune”, a declarat Gabriela Cristea pentru CANCAN.RO.

CANCAN.RO, a aflat verdictul şefilor de la Kanal D! A muncit şi le-a dovedit turcilor că merită să rămână titulara postului de prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Şefii de la Kanal D au dat verdictul, după un weekend în care le-au ţinut în stand-by pe Bianca Drăguşanu şi pe Gabriela Cristea!

Iubita lui Victor Slav a câştigat ”meciul” cu proaspăta mămică şi va rămâne titulară la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Mai mult decât atât, se pare că Bianca Drăguşanu va fi surprinsă la început de sezon şi an 2018 cu un nou decor al emisiunii, pe care-l va putea folosi cu toată creativitatea de care a dat docadă în lunile petrecute pe scaunul de moderator.

”Bianca Drăguşanu rămâne prezentatoare la ”Te vreau lângă mine”, nu se mai întoarce Gabriela Cristea. Şefii i-au pregătit şi o surpriză: un decor nou!

Gabriela spera să revină pe micul ecran şi chiar a fost de vreo patru ori la discuţii cu turcii, însă degeaba.

Mai mult decât atât, şefii Kanal D au băgat 100.000 de euro în noul decor, care a fost conceput astfel încât să i se potrivească Biancăi.

E un decor de vis! A fost o mega-surpriză pentru ea. Bianca i-a convins pe şefi că merită să rămână cu audienţele şi disciplina ei, pentru că este foarte punctuală şi pentru că s-a dedicat proiectului pe care l-a avut pe mâini în ultimele luni”, au declarat surse din apropierea celor două pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Gabriela Cristea a sperat până în ultima secundă că se va întoarce la ”Te vreau lângă mine”

Gabriela Cristea a sperat până în ultima clipă că începând din ianuarie îşi va relua postul de prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine”. Vedeta a început anul 2018 cu gândul la reluarea activităţii şi revenirea la viaţa profesională.

”Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre.

Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

Vă îmbrăţişez cu drag”, anunţa în urmă cu câteva zile Gabriela Cristea, subliniind incertitudinea revenirii prin introducerea verbului ”sper” în mesajul transmis către aceştia.

Gabriela Cristea a prezentat ”Te vreau lângă mine” timp de 4 ani
Gabriela Cristea a preluat ştafeta de prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine” în septembrie 2013, când i-a înlocuit pe Viorica şi Ioniţă de la Clejani.

Comentează