Anamaria Vasile

Bianca Drăgușanu s-a dus cu fetița ei în parc. Foarte urât ce i-au făcut niște femei acolo. Vedeta nu a mai putut rezista și le-a pus la punct imediat, în public: „Doamnelor…”

Bianca Drăgușanu are parte de un tratament nu tocmai plăcut în public, din partea mămicilor cu care se întâlnește în parc.

Bianca Drăgușanu, care s-a iubit cu un brutar în urmă cu ani, a povestit ce i se întâmplă atunci când iese în parc cu fiica sa și a lui Victor Slav, Sofia Natalia.

Deși vedeta se comportă frumos și salută, mămicile din parc nu îi răspund la salut. Ba mai mult decât atât, și comentează pe seama ei.

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluirea în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine”, pe care o moderează la Kanal D.

„Ce mi s-a întâmplat recent în parc: după emisiune, mă duc cu fiică-mea în parc, că să alerge și ea la aer curat. Și ca mamă să poată respira, să își facă și ea treaba. La locul de joacă mă întâlnesc mereu cu mame sau bone. Nu îmi răspund niciodată la salut. Ba mai mult, comentează despre mine că sunt machiată și coafată.

Sunt norocoasă să am o profesie care presupune să am grijă de imaginea mea, dar oricum așa sunt eu mereu, mă știți dintotdeauna. Vine din mine să fiu și iubita lui Victor, nu doar mama Sofiei! E greu să ai copil mic, e cel mai greu proiect din viață. Dar, doamnelor, țin cu iubirea, nu uitați ceva important: fiți femei, nu doar mame”, a povestit Bianca Dragusanu.

Bianca l-a barfit in direct, Victor Slav a intrat peste ea in emisiune! S-au certat in vazul tuturor! Dragusanca s-a suparat si l-a dat afara: „Hai, du-te de aici”

Bianca a spus in direct ca Victor, in loc sa o ingrijeasca si sa ii faca ceai, a certat-o. Slav era insa in platou si, cand a auzit ce se spune despre el, a intrat sa isi spuna si el punctul de vedere!

Bianca Dragusanu: Am racit. Ma bucur ca fiica-mea nu e acasa. Nu ma vait, nu ma tavalesc, asa cum fac barbatii.

Dar daca fac asa, nu primesc nici macar un ceai, o pastila, nu ma intreaba nimeni daca sunt bine sau nu.

Eram in picioarele goale aseara! M-a luat tare! Era si pisalog! Ma si certa ca sunt in picioarele goale!

Dar el, cand e racit, e victima! Il doare, are pofte, fa-mi supa cu galuste, un ceai. Eu sunt lesinata si un ceai nu am primit si eu!

Victor: Ia uite, ma, si nici nu ai prompter! Deci toate astea le spui tu, eu credeam ca te pune producatoarea sa le zici!

Ai terminat sa pot si eu sa incep? A terminat? Oare mai are?

Nu sunt intamplator aici, am venit sa te vad live si cand te-am auzit, m-am oripilat si am racit pe loc! Sa intrebam catelul cine are dreptate!

Ea nu stie sa vorbeasca, dar stie sa scrie, ca e foarte inteligenta!

Bianca: Cand e el racit, zici ca moare!
Victor: Toti barbatii sunt asa? Eu nu sunt asa!

Bianca: Ce cauti la mine in emisiune?

Victor: Nu are dreptate, pe cuvantul meu! Ia zi cate ceaiuri mi-ai facut tu mie?

Bianca: Cateva! Acum cateva zile i-am facut ceai la micul dejun, ca asta a vrut!

Victor: Ce ti-am zis eu sambata, cand nici nu eram acasa? Ti-am zis sa iei paracetamol, sa iei aspirina? Si cand ajung acasa, ea era desculta! Nici sosete in picioare nu avea!

Bianca: Hai ca esti pisalog, asta esti!
Victor: Stiti de cate ori am avut grija de ea? De N ori! Hai, du-te de aici, lasa-ma! Eu nu vin asa in emisiunea ta!

Comentează