Anamaria Vasile

Bona a sunat-o pe mama fetiței de care avea grijă și a chemat-o de urgență acasă. Când femeia a ajuns, a luat copilul și l-a dus imediat la doctor unde a aflat o veste șocantă. „Este cel mai urât coșmar!”

Se afla la serviciu când i-a sunat telefonul. Era bona fetiței sale care o chema de urgență acasă. Femeia îi povestise mamei că micuța și-a rupt un dinte în timp ce mânca un biscuit.

Americanca a ajuns acasă și și-a dus copilul imediat la spital, însă aici medicii i-au dat o veste șocantă.

Copila nu avea doar un dinte rupt, ci întregul maxilar fracturat.

Mama a sunat la poliție, iar la audieri bona a mărturisit în cele din urmă că i-a aplicat o corecție fizică foarte dură fetiței. Motivul? Micuța refuza să mănânce.

Acum femeia riscă ani grei de închisoare, scrie Mirror.

Te-ar putea interesa si:

Soțul său nu o ajuta niciodată la treburile casei, așa că se decisese să divorțeze. Într-o zi, când se pregătea să-i spună și soțului ei asta, a făcut o descoperire inedită. Atunci a înțeles totul

Se săturase să facă mereu ordine după soțul său, care își trântea mereu lucrurile în mijlocul casei. Așa că Deirdre Sanford, din Statele Unite, se gândea tot mai mult la divorț.

Într-o zi, când partenerul său, care lucra în armată, a ajuns acasă și și-a lăsat bocancii în mijlocul casei, femeia era decisă să pună cărțile pe masă.

Doar că s-a apropiat să ridice încălțămintea și a avut un șoc. A izbucnit imediat în lacrimi.

A postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care a explicat ce a înțeles în cele din urmă.

„Doamnelor, văd că multe dintre voi vă plângeți că soțul nu vă ajută la curățenie, că nu strânge după el sau că nu vrea să mai facă nimic după ce vine de la muncă.

Cred că uneori subestimăm cât de mult muncesc soții noștri. Și eu făceam acest lucru. Până azi, când strângeam iarăși după soțul meu.

I-am luat bocancii pe care i-a cumpărat doar acum șase luni și am văzut asta. Ghetele scumpe ale soțului meu erau atât de purtate încât aveau o gaură.

Aproape că am izbucnit în plâns”, a povesit femeia, care a postat și imagini cu bocancii partenerului său.

Comentează