Anamaria Vasile

Cu trucul asta nu o sa mai ai nevoie niciodata de unghii false! Uite ce sa faci ca sa iti creasca extrem de rapid, chiar merge

Manichiura este un aspect foarte important pentru multe femei, iar cel mai mult se cauta unghiile lungi.

Putina lume are insa rabdare sa astepte o crestere naturala, asa ca de cele mai multe ori se apeleaza la unghii false, care pe termen lung nu sunt deloc sanatoase.

Exista insa o solutie simpla si eficienta, cu ajutorul careia poti realiza ceea ce nu credeai ca e posibil: sa iti cresti unghiile natural intr-un mod rapid.

Tot ce trebuie sa faci este ca, intr-un bol, sa pregatesti o solutie bazata suc de portocale si usturoi. In alt bol pune 3 linguri de ulei de masline.

Inmoaie unghiile in primul bol timp de aproximativ 10 minute, dupa care inmoaie-le in bolul cu ulei de masline pentru alte 15 minute. Repeta procedura de doua ori pe saptamana.

Dupa o luna vei observa ca ai niste unghii lungi, frumoase si sanatoase.

Usturoiul este una dintre plantele ar ale carei efecte benefice au fost confirmate de medicina moderna dupa sute de ani de utilizare. Este indragit de multa lume, fiind unul din condimentele de baza ale bucatariei nationale italiene si frantuzesti, dar si romanesti.

Ceapa, usturoiul, ridichile si prazul contin un antibiotic natural numit alicina care este capabil sa distruga germenii patogeni fara a elimina totodata si flora microbiana necesara bunei functionari a organismului omenesc!

Usturoiul contine peste 200 de substante active: potasiu, fosfor, o cantitate impresionanta de vitamina B si C, precum si calciu si proteine. Deosebit de activi sunt cei 70 de compusi care au in structura lor sulf.

Utilizari ale usturoiului inca din antichitate
Documente dintre cele mai vechi amintesc de proprietatile benefice ale usturoiului.

Usturoiul (Allium sativum) era cunoscut din antichitate drept un remediu pentru raceli, infectii, boli cardio-vasculare si hipercolesterolemie.
Constructorii de piramide din Egiptul antic consumau usturoi, ceapa si ridichi pentru evitarea bolilor contagioase.

De asemenea, legiunile romane foloseau cantitati insemnate de usturoi in alimentatie, fiind recomandat pentru eficienta constatata in peste 60 de boli.
Medicina populara recomanda usturoiul mai ales in cazuri de hipertensiune si obezitate.

In Europa este considerat un supliment valoros, iar in tarile fostei Uniuni Sovietice este denumit „penicilina ruseasca”.

Comentează