Anamaria Vasile

Cum arată acum Sânziana Buruiană, la 4 ani după ce a dispărut de la TV. S-a mutat în Ungaria, a devenit mamă și s-a îngrășat mult. Pozele aici

Sânziana Buruiană era, fără pic de îndoială, una dintre cele mai fiţoase – „pitzi”, ar spune răutocioşii – vedete din showbiz-ul autohton. Iată însă că, de patru ani, de când a dispărut de pe micul ecran, viaţa ei s-a schimbat radical.

Blondina cu sânii mari nu mai este vedeta de altădată. Dimpotrivă! Sânzi a renunţat la „boticul de raţă”, la hainele de „scandal” şi la celelalte fiţe cu care şi-a obişnuit fanii, a pus şi ceva kilograme „serioase” şi s-a transformat într-o femeie la casa ei. Mămică şi chiar gospodină, am putea spune!

Schimbarea a avut loc în urmă cu doi ani, când Sânziana Buruiană a devenit mămică. De atunci, viaţa ei orbitează în jurul micuţei Izabela, rodul iubirii cu fotbalistul Nicolae Zuluf. Blondina a renunţat chiar la România, mutându-se în Ungaria şi revenind în ţară doar ocazional.

Ce nu fac părinții pentru copiii lor? Totul! Asta ne-a răspuns Sânziana Buruiană (31 de ani) când am întrebat-o despre viitorul fetiței sale, Izabela. Fosta asistentă TV are planuri bine conturate când vine vorba de realizările profesionale ale fetiței sale.

Era nelipsită de la evenimentele mondene însă, de când s-a măritat cu Nicolae Zuluf și a devenit mamă, Sânziana Buruiană s-a schimbat total. Prioritatea blondinei este binele familiei. Contactată de Click!, fostul manechin ne-a mărturisit că atât ea cât și soțul ei s-au gândit să își trimită fetița, de la anul, la o grădiniță din străinătate.

“La anul o să meargă la grădiniță, acum are un an și șapte luni, este micuță, deși e obișnuită să meargă des la locurile de joacă. Mă gândesc să o duc la grădi în Budapesta. Pare dezvoltată, așa că o iau peste tot cu mine”, a spunzi Sânzi, care ne-a motivat și de ce vor ca micuța lor nu vor să învețe la o grădiniță în România. “Eu stau mai mult pe acolo și m-am gândit să o dau acolo, deoarece este altă civilizație, să vezi ce ordine au la locul de joacă, câte jucării, câte activități pentru copii, plus că educatoarele de acolo își dau foarte mult interesul”.

Comentează