Anamaria Vasile

Durul asta a vrut sa isi arate muschii pe Facebook, dar nu si-a dat seama ca in oglinda din spate se vede si iubita lui. Ii mintise pe toti ca e o bunaciune, dar a ajuns de rasul lumii cand s-a vazut cum arata de fapt

Se spune ca minciuna are picioare scurte, iar acest lucru este demonstrat cel mai bine atunci cand incerci sa pari ceea ce nu esti.

A aflat-o pe pielea lui tanarul din imagine. El isi mintise prietenii in legatura cu noua lui prietena, spunand ca este o bomba sexy si ca a facut o mega cucerire.

Adevarul a iesit insa la iveala foarte repede. El a postat o poza pe contul lui personal de Facebook in care isi arata muschii, dar nu si-a dat seama ca in oglinda din spatele lui se reflecta imaginea prietenei lui.

Cum arata aceasta? Iata imaginea:

Te-ar putea interesa si:

Soțul său nu o ajuta niciodată la treburile casei, așa că se decisese să divorțeze. Într-o zi, când se pregătea să-i spună și soțului ei asta, a făcut o descoperire inedită. Atunci a înțeles totul

Se săturase să facă mereu ordine după soțul său, care își trântea mereu lucrurile în mijlocul casei. Așa că Deirdre Sanford, din Statele Unite, se gândea tot mai mult la divorț.

Într-o zi, când partenerul său, care lucra în armată, a ajuns acasă și și-a lăsat bocancii în mijlocul casei, femeia era decisă să pună cărțile pe masă.

Doar că s-a apropiat să ridice încălțămintea și a avut un șoc. A izbucnit imediat în lacrimi.

A postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care a explicat ce a înțeles în cele din urmă.

„Doamnelor, văd că multe dintre voi vă plângeți că soțul nu vă ajută la curățenie, că nu strânge după el sau că nu vrea să mai facă nimic după ce vine de la muncă.

Cred că uneori subestimăm cât de mult muncesc soții noștri. Și eu făceam acest lucru. Până azi, când strângeam iarăși după soțul meu.

I-am luat bocancii pe care i-a cumpărat doar acum șase luni și am văzut asta. Ghetele scumpe ale soțului meu erau atât de purtate încât aveau o gaură.

Aproape că am izbucnit în plâns”, a povesit femeia, care a postat și imagini cu bocancii partenerului său.

Comentează