Anamaria Vasile

Ea este cea mai frumoasa politista din Romania! Are un chip angelic si adora sa pozeze sexy

Luiza Ciuclea are 26 de ani si lucreaza in cadrul Sectorului de Frontiera Dorohoi. Frumoasa bruneta este admirata pe retelele de socializare si are toate motivele sa se intample asa!

Tânăra a ajuns imaginea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, iar de un an şi trei luni lucrează ca agent în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, potrivit Satmareanul.net.

Tânăra este pasionată de sport, dar a studiat igiena şi estetica corpului uman, obţinând diploma de stilist.

De câţiva ani, Luiza Ciuclea a chochetat cu sala de forţă, iar acum se pregăteşte pentru concursul profesionist de fitness. Pentru a câştiga, ea a apelat la ajutorul unui multiplu campion, Cristi Tcaciuc.

Luiza Ciuclea are un chip angelic si adora sa isi puna in valoare trupul sexy prin fotografii care mai de care mai senzuale.

„Foarte frumoasa si sexy”, „Ai un corp superb”, „Cea mai frumoasa politista”, sunt doar cateva din comentariile primite la fotografii de tanara politista.

Cea mai sexy politista din Romania are un salariu modest! Luiza Ciuclea castiga 1.000 de lei pe luna si nu are case, terenuri sau masini

Politista Luiza Ciuclea face senzatie cu trupul sau bine lucrat.

Luiza Ciuclea (26 de ani), care este de un an si trei luni agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, a devenit cunoscuta recent, dupa ce a aparut intr-un pictorial al revistei Politiei de Frontiera. Pe langa pozele in uniforma, Luiza a facut senzatie cu cateva instantanee realizate la sala de fitness, unde corpul politistei a fost pus in evidenta in cateva cadre artistice.

Luiza, care are si o diploma de stilist, a impresionat atat de mult incat fotografiile au fost preluate si de cateva site-uri ale unor ziare din strainatate. Pana sa ajunga celebra si sa faca bani din diverse contracte de publicitate, Luiza trebuie sa se multumeasca, deocamdata, cu veniturile modeste pe care le incaseaza ca agent de politie.

Astfel, conform declaratiei de avere, Luiza a incasat in 2015 doar 5.830 de lei de la Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, la care s-a adaugat norma de hrana in valoare de 6.856 de lei. In total, frumoasa politista a incasat 12.686 de lei, adica 1.057 de lei pe luna. Bugetul familei este completat de sotul Luziei , care lucreaza si el la politia de frontiera, acesta incasand 19.590 de lei (1.632 de lei pe luna). Sotii Ciuclea nu detin terenuri, case, masini, bijuterii si nu au conturi in banci!

Comentează