Anamaria Vasile

Femeia a gasit o haina la gunoi, dar cand s-a uitat mai bine la ea, a decis sa o pastreze fara sa spuna cuiva. Politistii au arestat-o imediat. Motivul pentru care femeia s-a ales acum cu dosar penal

O femeie din Caras-Severin s-a ales cu dosar penal, dupa ce a gasit la gunoi o haina. Nu e ceva iesit din comun sa gasesti obiecte vestimentare aruncate la ghena.

Doar ca haina peste care a dat femeia avea ascunsi in interios nu mai putin de 9.000 de euro.

Totul s-a intamplat dupa ce o femeie din orasul Bocsa, din judetul Caras-Severin, a aruncat la gunoi, din greseala, o haina a iubitului ei, care ascunsese in ea o suma mare de bani, 9.000 de euro.

Haina a fost descoperita din intamplare de o alta femeie, care selecta deseurile.

Femeia nu s-a atins nici macar de un euro. A pastrat banii, gandindu-se ca dupa ce va trece mai mult timp, ii va putea folosi. Doar ca s-a trezit pe cap cu oamenii legii, pentru ca pagubitul depusese plangere.

„Norocoasa” a recunoscu ca cei 9.000 de euro erau la ea. I-a dat pe toti inapoi, dar chiar si asa, femeia s-a ales cu dosar penal pentru insusirea de bunuri gasite si nepredarea autoritatilor.

In Romania, aceasta infractiune se pedepseste cu inchisoare de la una la trei luni, sau cu amenda.

Te-ar putea interesa si:

Jandarmeria va scoate la concurs, din luna ianuarie, 151 de posturi.

„Indiferent că eşti dinamovist, stelist sau ţii cu Viitorul, te poţi face jandarm”, este mesajul postat de jandarmi pe pagina de Facebook, pentru cei interesaţi de un loc de muncă în Jandarmeria Română.

Jandarmeria transmite, într-un comunicat de presă, că pentru reducerea deficitului de personal, instituţia va începe, în perioada ianuarie-martie 2018, procedurile de scoatere la concurs, prin încadrare directă, a 151 de posturi vacante – 51 de posturi de ofiţer, 61 deposturi de subofiţer şi 39 de posturi alocate pentru personalul contractual.

Pe pagina de Facebook, Jandarmeria le transmite celor interesaţi că pot deveni jandarmi indiferent dacă sunt dinamovişti, stelişti sau ţin cu Viitorul.

„Pentru unul dintre “fanii”noştri, anul acesta a adus schimbări importante de percepţie.

Dacă la începutul anului, Bianco Rossi era convins că cea mai proastă meserie este la Jandarmerie, între timp percepţia s-a mai îmbunătăţit. Evident că-l vom susţine şi-i vom răspunde la întrebare.

Bianco Rossi, de curând Jandarmeria Română a scos la concurs 151 de posturi, de ofiţer, subofiţer şi personal contractual.

Aşadar, Bianco Rossi, dacă ai studii în domeniile: I.T., juridic, financiar, marketing, administrare patrimoniu imobiliar, comunicaţii, armament geniu chimic, intendenţă, auto, medical, învăţământ, resurse umane, te aşteptăm în echipa noastră!”, este mesajul postat sâmbătă de Jandarmeria Română.

Comentează