Anamaria Vasile

Femeia asta credea ca va avea gemeni, dar cand a mers la ginecolog a avut un soc! Ecografia l-a facut pe sotul ei sa lesine! Ce s-a vazut?

Femeia credea ca va avea gemeni, dar vestea de la ginecolog a socat-o!

Robert Tolbert si Nia au impreuna trei baieti. Primul nascut al cuplului a venit pe lume in 2011, iar ceilalti doi – gemeni, in 2015.

„Cand eram insarcinata cu gemeni medicul m-a intrebat in timp ce-mi facea ecografia daca mai sunt cazuri de sarcini multiple in familia noastra”, a spus femeia.

Anul acesta sotia lui Robert a ramas din nou insarcinata. Cand a mers la control medicul genicolog i-a dat o veste socanta.

„M-a intrebat din nou daca sunt cazuri de sarcini multiple si am crezut ca voi avea gemeni din nou”, a adaugat ea.

Femeia credea ca va avea gemeni, dar vestea de la ginecolog a socat-o!

Nia era insarcinata cu tripleti si de aceasta data, nu baietei, ci trei fetite. In momentul in care femeia i-a dat vestea sotului, barbatul a cazut la propriu din picioare.

Dupa ce si-a revenit din lesin s-a bucurat ca familia sa se va mari din nou si s-a gandit deja cum sa creeze confortul maxim pentru Nia si copilasi.

„Balanta s-a echilibrat acum. Aveam trei baieti si urmeaza sa vina si trei fete”, a declarat barbatul care cauta o casa mai spatioasa pentru sotie si cei sase copilasi, relateaza abcnews.

„Nu ne ingrijoram prea mult. Stiu deja ca nu vom mai dormi bine cativa ani de acum incolo.

Facturile la mancare vor creste, iar casa noastra nu va mai sti ce inseamna linistea, dar e OK”, a spus Nia Tolbert.

Comentează