Anamaria Vasile

„Femeia-vârcolac” și-a surprins soțul cu trăsăturile ei de păpușă. După căsătorie, a făcut o schimbare radicală, în ciuda bolii ei necruțătoare!

Supatra ‘Natty’ Susuphan, o femeie care suferă de sindromul Ambras, care presupune creșterea excesivă de păr pe corp, a început să se radă după nuntă.

Decizia „femeii-vârcolac” a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că soțul ei s-a îndrăgostit de ea în starea în care era și nu i-a impus vreodată să se schimbe de dragul lui.

Natty a reușit o performanță cu care nu se pot lăuda toate femeile: l-a făcut pe soțul ei să se reîndrăgostească de ea, după ce bărbatul a remarcat că cea cărea i-a jurat iubire veșnică are trăsături gingașe, de păpușă.

Tânăra are păr în exces pe tot corpul, inclusiv pe față, iar în 2010 a devenit și deținătoarea unui titlu probabil nedorit, oferit de Guinness World Record.

Din păcate, niciun tratament nu a oferit soluții definitive, nici măcat cel cu laser.

După căsătorie, Natty a început să se radă constant pe față, deși medicii au avertizat-o că există riscul ca pilozitatea să se îndesească.

Însă de dragul soțului ei, femeia-vârcolac nu a ezitat nico clipă, scrie Daily Mail.

Manira are şapte ani şi suferă de o boală genetică rară, cunoscută şi sub numele „sindromul vârcolacului”

Afecţiunea – hypertrichosis universalis – se manifestă prin creşterea excesivă a părului pe întreg corpul.

Este una dintre cele mai rare afecţiuni medicale din lume, de care suferă doar un om dintr-un miliard.

Reuters a publicat duminică pe o reţea de socializare fotografia micuţei Mandira din Nepal care suferă de teribila boală genetică. Aceeaşi afecţiune are şi fratele ei, Niraj Budhathoki, în vârstă de 12 de ani din Nepal, dar şi sora lui mai mare, Manjura.

Mama lor are aceeaşi boală rară şi toţi urmează un tratament cu laser pentru a reduce simptomele bolii.

Comentează