Anamaria Vasile

HOROSCOPUL ZILEI – 7 IANUARIE: Săgetătorii vor primi bani, iar nativii Gemeni vor desluși secrete

Horoscopul zilei de 7 IANUARIE aduce o mulțime de vești. Astrologul Remus Ionescu a detaliat ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie.

HOROSCOPUL ZILEI – 7 IANUARIE: BERBEC
Va tachineaza cineva, pune la incercare calitati ale voastre sau chiar un angajament pe care vi l-ati luat recent. Chestiuni financiare ar putea fi arzatoare pentru voi acum si ar fi bine sa va consultati cu partenerul asupra unei investitii sau accesarii unui credit.

HOROSCOPUL ZILEI – 7 IANUARIE: TAUR
Veti lasa fiinta iubita sa mearga pana la capat cu declaratiile sau cu aprecierile si poate chiar veti lasa raspunsul pe mai tarziu, cand veti avea o viziune limpede asupra chestiunii in cauza. Va prind bine orele petrecute in doi undeva la drum, intr-un peisaj de poveste.

HOROSCOPUL ZILEI – 7 IANUARIE: GEMENI
Ultimele saptamani au adus un program neobisnuit de incarcat pentru voi; va desprindeti astazi de griji si activitati, va ocupati de voi si de cei dragi. Discutii incitante cu un cunoscator, cu o persoana experimentata si se poate sa aflati niste secrete ale unui domeniu sau situatii.

HOROSCOPUL ZILEI – 7 IANUARIE: RAC
Momente de tandrete, de mare deschidere sufleteasca, va spuneti multe si importante din trecutul vostru. Ar vrea copiii sau nepotii sa va luati la intrecere pe o partie de schi ori intr-o alta activitate in care ei cred ca toate sansele sunt de partea lor.

HOROSCOPUL ZILEI – 7 IANUARIE: LEU
Posibil sa porniti la drum ca sa intoarceti o vizita ori pur si simplu sa dati ocol localitatii, sa ajungeti intr-un loc unde puteti practica un sport ori sa va tina in priza niste activitati. O fi momentul unei decizii cruciale pentru cei mai tineri, iar o vorba a parintilor conteaza mult.

HOROSCOPUL ZILEI – 7 IANUARIE: FECIOARĂ
Primiti complimente, vi se solicita sprijinul, pune cineva pret pe capacitatea voastra de a trage concluzii tinand cont de unele aspecte mai putin evidente. Investiti in dezvoltarea copiilor vostri: pentru un sport de sezon, pentru clubul de dans ori pentru un cerc muzical.

HOROSCOPUL ZILEI – 7 IANUARIE: BALANȚĂ
Moment de inspiratie si de curaj pentru voi: va rupeti cumva de trecut, lasati deoparte nerealizari sau regrete, va pregatiti pentru viitor. Planuri ambitioase legate de o casa, de un teren pe care vreti sa construiti locuinta familiei voastre.

HOROSCOPUL ZILEI – 7 IANUARIE: SCORPION
Traversati o perioada favorabila si este posibil sa mai primiti o sansa, iar de data aceasta veti sti sa va ridicati la inaltimea momentului. Relatii bune cu fratii, surorile, verisorii si vi se confirma ca, la nevoie, veti avea sprijinul acestora.

HOROSCOPUL ZILEI – 7 IANUARIE: SĂGETĂTOR
Se pare ca nu va veti lasa dusi de valul unei promisiuni, ci veti studia voi insiva problema, veti cauta aspectele pe care nu le cunoasteti deocamdata. Un mic noroc de natura financiara; veti aprecia mai putin suma, mai mult gestul sau contextul.

HOROSCOPUL ZILEI – 7 IANUARIE: CAPRICORN
O surpriza pentru voi: sunteti asaltati de propuneri, de insistentele cuiva, veti sta pe ganduri ca sa va convingeti ca nu este vorba despre o gluma sau un proiect efemer. Incearca cinva sa va castige increderea, sa va recastige dragostea daca cumva v-a gresit in trecut.

HOROSCOPUL ZILEI – 7 IANUARIE: VĂRSĂTOR
Posibil moment de neincredere, de deruta; va frecati la ochi, refaceti niste calcule ca sa vedeti daca lucrurile pot fi adevarate. La fel de bine, se poate sa dati timpul inapoi si sa va impacati cu voi insiva: sa acceptati o decizie a voastra si urmarile acesteia.

HOROSCOPUL ZILEI – 7 IANUARIE: PEȘTI
Se poate sa porniti la drum perechi-perechi, sa va indreptati spre o partie de schi sau spre o cabana si sa fie o atmosfera pe cinste. Vrea fiinta iubita sa va convinga de trainica sentimentelor sale; vi se face curte daca nu sunteti actualmente intr-o relatie.

Comentează