Anamaria Vasile

Infiorator! Am gasit-o: ea este oficial cea mai grasa femeie din toate timpurile, cantareste 725 de kilograme! Uite ce s-a intamplat cu corpul ei atunci cand a incercat sa slabeasca

Obezitatea este o problema care afecteaza din ce in ce mai multi oameni din intreaga lume.

Exista si povesti de succes, cu persoane care au slabit considerabil si si-au recastigat practic viata, dar sunt si cazuri dramatice, in care kilogramele in plus au curmat vieti.

Este si cazul unei femei din Statele Unite, pe nume Carol Yager, care s-a confruntat cu obezitatea inca din copilarie. La varsta de 33 de ani ea cantarea nu mai putin de 533 de kilograme.

O fundatie a ajutat-o si a internat-o la un spital, in incercarea de a-i reda viata inapoi. Cu o dieta stricta, de doar 1.200 de calorii pe zi, Carol a slabit peste 220 de kilograme.

Parea ca o ia pe calea cea buna, dar la scurt timp dupa ce s-a externat a inceput sa se ingrase din nou. A revenit astfel la greutatea initiala in doar cateva luni.

In 1994, inainte de moarte, ajunsese sa cantareasca nu mai putin de 725 de kilograme si a fost declarata oficial ca fiind cea mai grasa femeie din lume din toate timpurile.

Te-ar putea interesa si:

Soțul său nu o ajuta niciodată la treburile casei, așa că se decisese să divorțeze. Într-o zi, când se pregătea să-i spună și soțului ei asta, a făcut o descoperire inedită. Atunci a înțeles totul

Se săturase să facă mereu ordine după soțul său, care își trântea mereu lucrurile în mijlocul casei. Așa că Deirdre Sanford, din Statele Unite, se gândea tot mai mult la divorț.

Într-o zi, când partenerul său, care lucra în armată, a ajuns acasă și și-a lăsat bocancii în mijlocul casei, femeia era decisă să pună cărțile pe masă.

Doar că s-a apropiat să ridice încălțămintea și a avut un șoc. A izbucnit imediat în lacrimi.

A postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care a explicat ce a înțeles în cele din urmă.

Doamnelor, văd că multe dintre voi vă plângeți că soțul nu vă ajută la curățenie, că nu strânge după el sau că nu vrea să mai facă nimic după ce vine de la muncă.

Cred că uneori subestimăm cât de mult muncesc soții noștri. Și eu făceam acest lucru. Până azi, când strângeam iarăși după soțul meu.

I-am luat bocancii pe care i-a cumpărat doar acum șase luni și am văzut asta. Ghetele scumpe ale soțului meu erau atât de purtate încât aveau o gaură.

Aproape că am izbucnit în plâns”, a povesit femeia, care a postat și imagini cu bocancii partenerului său.

Comentează