Anamaria Vasile

‘Iubitul meu mi-a deschis neștiind cine e. Șocul a fost imens când l-am văzut dezbrăcat și pe ea..’ Incredibil ce s-a întâmplat după…

Numele meu este Elena și de câteva zile mă confrunt cu o mare dramă. Sunt de un an cu un băiat. Îl iubesc nespus. Am fost împreună la bine și greu.

A renunțat la locul de muncă pentru a fi lângă mine. Partea rea este că m-a înșelat acum a doua oară. Prima dată a fost cu o colegă. Am fost la un party unde am cam întrecut măsura cu alcool.

Colega mea, văzând asta, a profitat. Nu s-a întâmplat nimic pentru că am ajuns la timp. M-a implorat plângând în genunchi a doua șansă.

I-am oferit-o. Acum câteva zile s-a întâmplat iar. Am venit în vizită la o prietenă unde el a rămas peste noapte, iar eu trebuia să merg la muncă.

Dimineață când am venit, am găsit ușa încuiată. El mi-a deschis neștiind cine e.

Șocul a fost imens când l-am văzut dezbrăcat și pe ea la fel, goală, dormind în pat. Știu că alcoolul face multe și de aceea nu știu cum să procedez.

Știu 100% că treaz nu ar face așa ceva . Dă-mi un sfat…

Dragă Elena,

Nu vreau să te dezamăgesc, dar să ştii că asemenea tendinţe nu se vindecă numai cu o promisiune.

Probabil că iubitul tău are mult mai multă energie intima decât poate controla, astfel încât mai devreme sau mai târziu tot va călca strâmb.

Ca să fii sigură, eu zic să-i mai dai o ultimă şansă. Să fie din trei încercări, să nu poată să spună că n-ai avut bunăvoinţă.

Şi poţi chiar să-l provoci: „Te iert de data asta, dar îţi garantez că o vei face din nou”.

După care numai tu poţi decide ce hotărâre vei lua. Dacă se va dovedi că nu se poate abţine, va trebui să faci o alegere între a-l iubi cu tot cu hiba lui sau a-l iubi de la distanţă.

Până la urmă, situaţia are şi un avantaj pentru tine. Dacă îi acorzi lui libertatea de a fi cu orice femeie, dar să revină mereu la tine, îţi poţi permite şi ţie aceeaşi libertate.

Cine ştie, poate voi doi veţi fi curioşi şi curajoşi să aveţi un cuplu liber, fără prejudecăţi.

Comentează