Anamaria Vasile

„Ma numesc Bogdan si am 42 de ani. Sotia mea are 38 de ani si suntem casatoriti de 15 ani. Intr-o seara am avut parte de o experienta care era doar in fanteziile mele si ale ei. Am facut amor in trei cu inca un barbat…”

Ma numesc Bogdan si am 42 de ani.

Sotia mea are 38 de ani si suntem casatoriti de 15 ani.

De aproximativ 5 ani cochetam cu ideea de swing! Am avut cateva intalniri iar dintre toate s-a materializat doar una, o seara in trei cu un al barbat ok, un adevarat gentelman!

Desi nu i-a displacut, iar mie chiar mi-a facut o deosebita placere, sotia nu mai doreste sa mai avem astfel de experiente desi eu i-am propus atat intalniri cu un alt cuplu, cu un barbat sau cu o femeie! Sa inteleg ca eu am o perversitate mai accentuata sau sa fie altceva?

Jacqueline raspunde:

Faptul ca sotiei tale „nu i-a displacut” intalnirea cu acel barbat nu inseamna in nici un caz ca „i-a placut la nebunie”. De fapt, din ce spui tu, reiese ca tocmai dupa aceasta experienta a inceput sa nu mai vrea. Femeile au alte resorturi care le imping catre interactiunea amoroasa decat barbatii.

Pentru ele, conteaza mult intimitatea sufleteasca, sentimentele adanci. Poate ca acel „gentleman”, cum i-ai spus tu, nu i-a inspirat deloc aceste trairi, astfel ca si-a dat seama ca nu o implinesc astfel de experiente. Poate ca ea interpreteaza interesul tau pentru alte relatii ca pe o plictiseala in relatia voastra, ca pe un neajuns.

Inainte de a va deschide catre altii, poate ar fi interesant sa aprofundati lucrurile intre voi pentru o vreme. Ce doresti tu nu e o perversitate, dar daca nu se realizeaza pe fondul unei increderi reciproce, va poate distruge relatia.

Tu ce parere ai? Ce sfat i-ai oferi? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Adela vă sfătuieşte în AMOR şi IUBIRE: «Nu vreau să mor fără să ştiu cum e un orgasm»

Dragă Adela, “Mă cheamă Alexa şi am 30 de ani. Am un iubit de mult timp, plănuim chiar să ne căsătorim şi să facem copii în curând. Până acum abia aşteptam lucrurile astea, însă am ceva pe suflet ce nu mă lasă să aştept viaţa împreună cu el. Deşi amorul cu el e bun, nu am avut niciodată orgasm. Doar m-am simţit… bine. Şi acum mă gândesc tot mai mult dacă nu ar trebui să iau mai serios în considerare problema asta. Că nu vreau să mor fără să ştiu cum e un orgasm adevărat. Ce mă sfătuieşti?”
Dragă Alexa,

Ai dreptate să te simţi aşa, ai tot dreptul să ai şi tu orgasm. Însă cauzele acestei probleme pot fi diferite. În primul rând, sunt mulţi bărbaţi care ejaculează înainte ca iubitele lor să aibă orgasm. Pur şi simplu, o femeie are nevoie de circa o jumătate de oră, uneori şi mai mult, pentru a ajunge la punctul culminant, pe când un bărbat termină şi în trei minute, uneori şi mai puţin! Aşadar, în primul rând, răspunde-ţi la această întrebare: are iubitul tău suficient de multă răbdare cu tine? Dacă nu, îl sfătuiesc să pună mai mult accentul pe preludiu, care ar face bine să includă şi oral. Un alt lucru care te‑ar putea ajuta să fii mai senzuală – în cazul în care asta ar fi problema – este să iei afrodiziace. De la ciocolată până la lăptişor de matcă, nu rata nici unul! Şi relaxează- te…

Dragă Adela,

“Eu sunt Cristian şi am 21 de ani. Nu am făcut niciodată amor. Cred că problema mea e timiditatea. Asta e bine? E rău să fii timid? Ce aş putea să fac pentru a reuşi să scap de povara virginităţii? Prietenii mei au mult mai multă experienţă şi îmi doresc şi eu să fiu la fel ca ei…”

Dragă Cristian,

Din moment ce timiditatea te face să fii nefericit, nu-i chiar aşa de bună, ce zici? Pe de altă parte, să ştii că sunt multe fete care îi preferă pe băieţii timizi faţă de cei care îşi dau aere de mari cunoscători. Prin urmare, timiditatea are şi avantaje de care te poţi bucura. Mai este încă un aspect: şi fetele vor să aibă experienţe, nu doar băieţii. Deci, dacă vei reuşi să te împrieteneşti măcar cu una, şansele să ajungeţi la momentul mult aşteptat sunt foarte mari. Aşadar, ce ai de făcut este să-ţi iei inima-n dinţi şi să te apropii de fetele careţi plac. Nu neapărat cu gândul să ajungeţi în pat. Doar aşa, pur şi simplu. Obişnuieşte-te să le asculţi, să le cunoşti. Poate eşti prea încrâncenat cu gândul la amor. Lasă lucrurile să vină de la sine, o să fie mult mai bine decât dacă te iei după experienţele cu care se laudă prietenii tăi.

Comentează