Anamaria Vasile

Multi rad si isi bat joc de ea cand o vad cu un furtun iesit din nas, dar incep sa planga dupa ce ii afla povestea! E cutremurator de ce umbla fata asta asa, in fiecare zi

Imaginati-va ca nu puteti sa mancati nimic niciodata, deoarece mancarea normala ar fi tratata de corpul vostru ca o toxina ce v-ar putea omori!

Cu aceasta situatie se confrunta tanara din imaginea alaturata! pe numele ei Charmain Walker-Caunt, fata sufera de o boala extrem de rara din cauza careia sistemul ei digestiv este practic paralizat.

Din cauza gastroparezei ea nu isi poate controla stomacul, astfel ca ea este nevoita sa stea cu un tub care ii iese prin nas si ajunge pana in intenstinele ei.

Astfel, Charmain se poate hrani doar prin acel tub, introducand prin el o pasta care ii tine loc de mancare. Fata a fost luata peste picior de fiecare data din cauza acelui tub.

Insa dupa ce ii aud povestea, multi dintre cei care o iau peste picior isi cer scuze si chiar incep sa planga.

Boala are si un impact financiar major: tanara cheltuieste intre 500 si 600 de dolari o data la doua saptamani pentru a-si achizitiona acea pasta, la care se adauga 50 de dolari saptamanal pentru pastile care sa ii inhibe senzatia constanta de voma.

Te-ar putea interesa si:

Soțul său nu o ajuta niciodată la treburile casei, așa că se decisese să divorțeze. Într-o zi, când se pregătea să-i spună și soțului ei asta, a făcut o descoperire inedită. Atunci a înțeles totul

Se săturase să facă mereu ordine după soțul său, care își trântea mereu lucrurile în mijlocul casei. Așa că Deirdre Sanford, din Statele Unite, se gândea tot mai mult la divorț.

Într-o zi, când partenerul său, care lucra în armată, a ajuns acasă și și-a lăsat bocancii în mijlocul casei, femeia era decisă să pună cărțile pe masă.

Doar că s-a apropiat să ridice încălțămintea și a avut un șoc. A izbucnit imediat în lacrimi.

A postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care a explicat ce a înțeles în cele din urmă.

Doamnelor, văd că multe dintre voi vă plângeți că soțul nu vă ajută la curățenie, că nu strânge după el sau că nu vrea să mai facă nimic după ce vine de la muncă.

Cred că uneori subestimăm cât de mult muncesc soții noștri. Și eu făceam acest lucru. Până azi, când strângeam iarăși după soțul meu.

I-am luat bocancii pe care i-a cumpărat doar acum șase luni și am văzut asta. Ghetele scumpe ale soțului meu erau atât de purtate încât aveau o gaură.

Aproape că am izbucnit în plâns”, a povesit femeia, care a postat și imagini cu bocancii partenerului său.

Comentează