Anamaria Vasile

Nici în filme nu vezi aşa ceva. A fost violată după o noapte de beţie şi i-a povestit totul soţului ei. Şocul a venit după analiza ADN

O femeie care i-a spus soţului ei că se teme că a fost violată după o noapte de beţie a descoprit că violatorul ei era, de fapt, chiar acesta, după cum au descoperit procurorii.

Soţul şi-a violat soţia acasă, în timp ce copiii dormeau, după ce a găsit-o pe aceasta stând pe o bancă, în stare de ebrietate, susţin judecătorii, potrivit Mirror.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, cu toate că ştia ce a făcut, şi-a sfătuit soţia să anunţe poliţia după ce aceasta i-a destăinuit temerea sa.

Mai târziu, acesta a fost arestat după ce testele ADN au demonstrat că el era, de fapt, violatorul.

Acesta a fost condamnat la şapte ani de închisoare, primind şi un ordin de restricţie, astfel că nu îşi va mai putea vedea soţia altfel decât în urma unei cereri care va trebui aprobată, ulterior, de aceasta.

PE ACEEASI TEMA: „Iubita mea este mai tânără ca mine cu zece ani. În primele două luni nu s-a întâmplat nimic fizic între noi. Dar după această perioadă…”. Ce descoperire șocantă a făcut bărbatul

Avea o iubită mai tânără cu 10 ani decât el, iar în primele două luni cei doi nu au avut relații amoroase, lucru care chiar i-a plăcut bărbatului.

Însă după această perioadă, Ionuț a avut un șoc.

„Avem șase luni de când suntem împreună şi majoritatea timpului liber îl petrecem tot împreună. Primele două luni m-a ţinut pe jar, deşi ne întâlneam aproape zilnic, nu a cedat să facem dragoste.

Am zis că ăsta e un semn bun că nu s-a lăsat uşor, chiar apreciez, dar problema e că în continuare facem dragoste destul de rar, în medie o dată pe săptămână, uneori chiar o dată la două săptămâni.

Nu reuşesc să o conving să facem mai des, în timpul săptămânii nu mă pot apropia de ea, îmi spune că e stresată de la serviciu, doar în weekend dacă nu plecăm pe undeva reuşim să ne iubim.

Pare că mă gândesc doar la amot dar nu e chiar aşa, locuiesc singur şi totuşi de atâta timp nu am reuşit să o conving să doarmă măcar o noapte la mine, seara o duc acasă, mă gândesc că şi ăsta e un mod de a evita să facem dragoste.

Am avut discuţii pe tema asta şi nu reuşim să ne înţelegem, spune că amorul nu este aşa important pentru ea, ok dar totuşi suntem la început şi mie îmi pare că suntem după 5 ani de relaţie la cât de des o facem, păi după 5 ani ce se va întâmpla?”, a scris bărbatul consultantului Libertatea.

Comentează