Anamaria Vasile

Pare greu de crezut dar aceasta pensionara s-a vindecat de cancer incurabil! Uite ce a mancat in fiecare dimineata, dupa ce a renuntat la chimioterapie

Cancerul este maladia secolului XXI si face din ce in ce mai multe victime la nivel mondial.

Metode oficiale de tratament exista insa nu dau rezultate de fiecare data, astfel ca unii pacienti apeleaza la solutii alternative. Este si cazul femeii din imaginea alaturata, pe nume Dieneke Ferguson.

In 2007 ea a fost diagnosticata cu mielom multiplu, o forma extrem de rara si de agresiva de cancer al sangelui.

Dieneke a decis atunci sa urmeze sfaturile medicilor si a facut timp de 5 ani de zile sedinte de chimioterapie.

Tratamentul insa nu a functionat, motiv pentru care femeia a decis sa apeleze la o solutie neobisnuita: a inceput o cura cu curcumina, un compus al turmericului.

Pare greu de crezut, dar solutia a functionat.

Dieneke Ferguson a scapat de cancer si se bucura de o viata normala. Continua insa sa ia zilnic doza de curcumina.

Curcumina este un antioxidant natural, antiinflamator, antiseptic si are proprietati analgezice.

Recent, s-a demonstrat ca acest compus are proprietatea de a incetini sau de a opri dezvoltarea celulelor in tumorile canceroase.

Am observat ca, in ultima vreme, interesul oamenilor pentru propria sanatate se situeaza pe o traiectorie ascendenta. Indeosebi femeile sunt cele care se preocupa mai mult atat de sanatatea lor, cat si de cea a familiei.

Ca tot a venit vorba despre femeie, trebuie sa stim ca nu doar bolile din sfera genitala o afecteaza. Pe lista se adauga si bolile de inima, reumatismul, osteoporoza, depresiile, etc.

Pentru ca sanatatea este sustinuta si de terapiile naturiste, randurile urmatoare sunt despre curcumin si 7 beneficii pe care acesta le are asupra sanatatii femeii.

Curcuminul reduce problemele aparute in perioada menstruatiei dar si alte afectiuni ginecologice

Menstruatia poate fi neplacuta pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos. Spre deosebire de femeile care nu au niciun fel de problema in acele zile, exista si cealalta extrema cand durerile abdominale, starile de anxietate, migrenele, etc. devin foarte suparatoare.

De fapt, simptomele se instaleaza cu cateva zile bune inaintea debutului menstruatiei, fiind comasate in ceea ce poarta numele de sindrom premenstrual.

Comentează