Anamaria Vasile

Se afla in interes de serviciu cand a zarit o casa care parea abandonata. S-a apropiat de ea si a auzit un zgomot. A deschis usa si… ce a gasit inauntru

Un ofiter de politie, din SUA, patrula in interes de serviciu prin cartierele orasului. Ashley Acord era la munca ca intr-o zi obisnuita si nici prin cap nu ii trecea ce urma sa i se intample.

La un moment dat, Ashley a trecut pe langa o casa de vacanta care parea abandonata. Curioasa, s-a apropiat de locuinta, insa nu a observat nimic la inceput.

Dupa ce a dat ocol casei, s-a intors la usa din fata, iar acolo a descoperit ceva care a emotionat-o pana la lacrimi.

Casa nu era asa goala cum parea, iar in interior se afla un biet caine legat cu o franghie de clanta usii. A eliberat imediat animalul si s-a asigurat ca este in stare buna.

”Parea destul de ingrijit si nu prezenta semne de agresiune. Voia doar atentie si iubire”, a spus Ashley. Conform baltimoresun.com, proprietarii nu au vrut sa mai aiba grija de el si l-au lasat in casa pe care tocmai o eliberasera.

Cuprinsa de mila, politista a luat cainele si l-a lasat la un centru de ingrijire, in speranta ca cineva il va adopta. Insa dupa cateva ore, aceasta s-a intors la adapost si l-a luat pe patruped acasa la ea.

Ashley l-a botezat Grayson, iar acum animalul traieste in locuinta lui Ashley alaturi de stapana lui.

Te-ar putea interesa si:

Jandarmeria va scoate la concurs, din luna ianuarie, 151 de posturi.

„Indiferent că eşti dinamovist, stelist sau ţii cu Viitorul, te poţi face jandarm”, este mesajul postat de jandarmi pe pagina de Facebook, pentru cei interesaţi de un loc de muncă în Jandarmeria Română.

Jandarmeria transmite, într-un comunicat de presă, că pentru reducerea deficitului de personal, instituţia va începe, în perioada ianuarie-martie 2018, procedurile de scoatere la concurs, prin încadrare directă, a 151 de posturi vacante – 51 de posturi de ofiţer, 61 deposturi de subofiţer şi 39 de posturi alocate pentru personalul contractual.

Pe pagina de Facebook, Jandarmeria le transmite celor interesaţi că pot deveni jandarmi indiferent dacă sunt dinamovişti, stelişti sau ţin cu Viitorul.

„Pentru unul dintre “fanii”noştri, anul acesta a adus schimbări importante de percepţie.

Dacă la începutul anului, Bianco Rossi era convins că cea mai proastă meserie este la Jandarmerie, între timp percepţia s-a mai îmbunătăţit. Evident că-l vom susţine şi-i vom răspunde la întrebare.

Bianco Rossi, de curând Jandarmeria Română a scos la concurs 151 de posturi, de ofiţer, subofiţer şi personal contractual.

Aşadar, Bianco Rossi, dacă ai studii în domeniile: I.T., juridic, financiar, marketing, administrare patrimoniu imobiliar, comunicaţii, armament geniu chimic, intendenţă, auto, medical, învăţământ, resurse umane, te aşteptăm în echipa noastră!”, este mesajul postat sâmbătă de Jandarmeria Română.

Comentează