Anamaria Vasile

Simtea ca ceva o deranjeaza in buric, iar cand s-a uitat cu atentie a observat ca avea si niste fire de par acolo. A luat o penseta si a inceput sa traga de ele. A avut un soc cand a vazut ce i-a iesit din buric

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum peste 1.8 milioane de vizualizari de cand a fost postat.

Totul a inceput dupa ce o femeie a observat ca sora ei are ceva ciudat in buric. La inceput nu i-a dat importanta, crezand ca este pur si simplu o acumulare de scame.

Insa ulterior, in alta zi, a vazut acelasi lucru, asa a decis sa cerceteze mai in amanunt.

A avut un soc in momentul in care si-a dat seama ca din chestia respectiva iese si par, asa ca a luat o penseta si a trecut la actiune.

S-a chinuit un pic, iar operatiunea a fost dureroasa pentru sora ei, insa in cele din urma a reusit sa extraga ciudatenia. De atunci incearca sa afle ce este, insa nu au reusit pana acum.

Iata imaginile, va avertizam ca pot fi considerate socante de unii dintre voi:

Te-ar putea interesa si:

Soțul său nu o ajuta niciodată la treburile casei, așa că se decisese să divorțeze. Într-o zi, când se pregătea să-i spună și soțului ei asta, a făcut o descoperire inedită. Atunci a înțeles totul

Se săturase să facă mereu ordine după soțul său, care își trântea mereu lucrurile în mijlocul casei. Așa că Deirdre Sanford, din Statele Unite, se gândea tot mai mult la divorț.

Într-o zi, când partenerul său, care lucra în armată, a ajuns acasă și și-a lăsat bocancii în mijlocul casei, femeia era decisă să pună cărțile pe masă.

Doar că s-a apropiat să ridice încălțămintea și a avut un șoc. A izbucnit imediat în lacrimi.

A postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care a explicat ce a înțeles în cele din urmă.

Doamnelor, văd că multe dintre voi vă plângeți că soțul nu vă ajută la curățenie, că nu strânge după el sau că nu vrea să mai facă nimic după ce vine de la muncă.

Cred că uneori subestimăm cât de mult muncesc soții noștri. Și eu făceam acest lucru. Până azi, când strângeam iarăși după soțul meu.

I-am luat bocancii pe care i-a cumpărat doar acum șase luni și am văzut asta. Ghetele scumpe ale soțului meu erau atât de purtate încât aveau o gaură.

Aproape că am izbucnit în plâns”, a povesit femeia, care a postat și imagini cu bocancii partenerului său.

Comentează