Anamaria Vasile

Tatal lor ar fi mandru de ele! Ce s-a ales de fetele lui Vadim! Asa arata acum. S-au transformat in doua domnisoare foarte frumoase

Fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor, aşa cum nu ai văzut-o niciodată! Prin ce provocare a trecut

Frumoase și ambițioase, cele două fete ale lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia de 28 de ani și Eugenia, în vârstă de 23 de ani, au petrecut Sărbătorile împreună cu mama lor, dar au mărturisit că acestea nu au mai fost la fel ca altă dată, când tatăl lor era în viaţă, alături de ele.

„Nu mai sunt Sărbătorile de la altă dată, nu mai putem zâmbi la fel de mult.” a declarat Lidia Vadim Tudor.

Eugenia Vadim Tudor a terminat facultatea de jurnalism şi îşi doreşte foarte mult să ajungă prezentator tv. Astfel, invitată, alături de sora sa, în emisiunea Agenţia VIP, aceasta a fost supusă la câteva probe de către Cristi Brancu.

“Vreau să fiu moderator, nu vreau să prezint emisiuni din domeniul politic, pot să mă mulez pe oric gen, dar nu pe poltică, nu-mi place” a declarat Eugenia Vadim Tudor.

Aceasta a prezentat o rubrică meteo, horoscopul şi chiar a luat un interviu în direct, pentru a demonstra că se poate face faţă chiar şi atunci când trebuie să vorbească liber. S-a descurcat excelent, nu a avut deloc trac si a avut o dicţie foarte bună, iar la final Cristi Brancu a felicitat-o.

Soția lui Vadim Tudor a vorbit cu cei de la Antena Stars și le-a declarat: „Am rămas în bătaia vântului. A fost un an foarte greu, nu ne-am obişnuit nici acum cu absenţa lui, în fiecare zi îl aşteptăm să se întoarcă. Este foarte, foarte greu pentru că am rămas trei femei fără niciun sprijin. Absolut nimeni nu ne-a sprijinit”.

Fiicele Lidia și Eugenia s-au trezit fără ajutorul cel mai important din viața lor, tatăl, despre care nu prea pot vorbi la trecut nici acum. O altă problemă aproape le-a pus capac. Eugenia, fiica cea mică, a fost la un pas de moarte din cauza unei apendicite care s-a transformat rapid în peritonită. „Sunt operată, acum sunt în refacere. Am avut peritonită. A fost o apendicită care nu mi-a dat semne. A dat în peritonită, stomacul meu s-a umplut de puroi şi probabil, dacă mai stăteam o noapte sau o zi, puteam să fac septicemie şi să mor. În noaptea în care eu m-am operat, mama a mers acasă în timp ce eram în operaţie și în casa noastră a intrat un porumbel alb. Pentru mama a fost ca şi cum acel porumbel a fost trimis de tatăl nostru, un semn bun”, a povestit Eugenia .

Comentează