Anamaria Vasile

Vaida a ramas fara emisiune! Ce a declarat Simona Gherghe despre ea: „Cea care mi-a tinut locul in tot acest timp… „

Simona Gherghe s-a intors din concediu de crestere copil si se afla din nou la carma emisiunii pe care o prezinta de ani de zile.

Gherghe a tinut sa-i multumeasca Mirelei Vaida pentru cele 9 luni in care a prezentat in locul ei.

„Sunt putin emotionata, nu am mai facut asta de 9 luni. Asa cum stiti, intre timp, am nascut o fetita. Ana Georgia este bine, sta cu mama mea.

Multumesc Mirelei Vaida, cea care mi-a tinut locul in tot acest timp”, a declarat Simona Gherghe.

Simona Gherghe, prezentatoarea “de drept” de la “Acces direct” – emisiune care în 2018 aniversează 10 ani de la prima emisie! – se întoarce pe micul ecran mâine, la ora 17.00, după 9 luni de concediu de maternitate. “A fost cea mai frumoasă pauză, pentru că am fost alături de Ana. Au fost luni grele, dar minunate. Mi-e greu să mă rup de ea, cu siguranță orice mamă simte la fel când se întoarce din concediul de maternitate. Probabil că o să sufăr, dar Ana trebuie să vadă că mama ei muncește pentru ea, ca ei să nu-i lipseasca nimic”, ne-a mărturisit vedeta Antena 1, care în toamna anului trecut, de ziua ei, ne dezvăluia și cu cine o va lăsa pe cea mică atunci când se va întoarce la muncă.

Simona a adus-o pe lume pe Ana Georgia, alintată Nuchi, la sfârșitul lunii mai. Înainte să nască, s-a căsătorit cu iubitul ei, Răzvan Săndulescu, cununia civilă fiind oficiată de fosta ei colegă, acum primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Mirela Boureanu Vaida e pregătită pentru patru copii! Vedeta Antenei 1 pare să fi prins gustul maternității și nu se mai satură de el. Deși am fi putut jura că are viață grea – anul trecut a prezentat chiar și două emisiuni, la un moment dat, iar acasă o așteptau o fetiță și un băiat! -, abia așteaptă să devină mamă din nou.

Mirela și-a născut copiii într-un interval destul de scurt: pe Carla, în februarie 2015, iar pe Vladimir, în vara anului 2016. Vedeta a ales să-și aducă pe lume copiii pe cale naturală, spre deosebire de marea majoritate a vedetelor, care aleg cezariana.

Libertatea: Ai încheiat un an greu… Ai lua-o de la capăt sau speri că 2018 va fi un an ceva mai ușor?

Mirela Boureanu Vaida: Nu cred că va fi un an mai ușor, deja discutăm de alte proiecte, ceva care se dorește a fi zilnic, în direct, iar orice proiect nou este o muncă grea. O muncă grea, dar frumoasă în același timp, ca orice lucru care se construiește de la zero. Eu nici nu-mi doresc un an ușor, sunt un om obișnuit cu muncitul din greu!

Când te întorci pe micul ecran și cum va fi emisiunea pe care o vei primi?

Nu vă pot spune o dată exactă acum, deocamdată simt că această pauză e mai mult decât binevenită. “Acces Direct” este un format extrem de emoționant. O emisiune grea nu neapărat din punctul de vedere al moderării ei, pentru că aici totul se face cu o echipă profesionistă, este o emisiune grea din punctul de vedere al subiectelor abordate: anchete emoționante cu și despre copii, despre problemele sociale cu care ne confruntăm zi de zi.

Ce vei face în această vacanță prelungită? Vei sta mai mult cu Vladimir și Carla, cu soțul? Plecați pe undeva?

Eu am fost alături de ei mereu, chiar dacă am fost și în direct cu telespectatorii, zilnic. Asta nu m-a împiedicat să stau cu ei acasă, în fiecare dimineață, să-i pregătesc pentru grădiniță, pentru ieșitul în parc, să-i duc la tot felul de activități în weekend, să ne jucăm ore în șir. Ca orice mamă, îmi doresc să stau cât mai mult cu ei, sunt foarte conectată la toate grijile lor și la programul lor. Cu excepția celor patru ore petrecute în direct, la TV, în ultimele luni, am fost o mamă full time, mereu atentă la bucuriile și grijile lor, la fiecare pas pe care îl fac.

Ce alte planuri sau dorințe ai pentru perioada asta mai puțin aglomerată?

Mi-aș dori să-mi fac puțin de cap ca în tinerețe, să ies cu soțul meu și niște prieteni la un restaurant în care se ne întindem până mai târziu, să râdem cu gura până la urechi, fără stres, fără să avem ochii mereu pe telefon, fără să întrebăm dacă au mâncat copiii sau dacă au dormit. Sigur că ne-am dori puțin timp și pentru noi, dar din experiențele anterioare, când chiar am crezut că l-am prins pe Dumnezeu de un picior atunci când am avut două zile departe, ne-am dat seama că nimic nu mai are farmec fără copii; le-am simțit îngrozitor lipsa! La nivel declarativ, spunem că vrem și timp doar pentru noi, însă ne dăm seama repede că viața e seacă fără ei. Și că fiecare zi, chiar dacă suntem stresați și obosiți uneori, realizăm cât de frumos este să fim lângă ei. Asta e menirea noastră de vreo trei ani încoace.

Recent, spuneai că vă gândiți, tu și soțul tău, la al treilea copil… V-ați hotărât sau încă negociați?

Noi ne-am hotărât de mult că am vrea să avem trei copii, dar, cum știm că există posibilitatea să fie gemeni, suntem pregătiți și pentru patru! Am vrea totuși să-l scoatem din pampers și pe ăsta mic. Parcă m-am cam săturat, de vreo trei ani, să mă trezesc din trei în trei ore. Să-l văd întâi și pe ăsta mic că se descurcă singur. Când vor ști amândoi să mănânce singuri, să se încalțe singuri, poate mă voi gândi și la următorii  Să încep iar de la pampers măsura 1, când tocmai am ajuns la 5, mi se pare puțin cam repede.

Cum crezi că te vei descurca cu trei sau patru copii? Vei lua o pauză mai lungă, poate… un concediu de doi ani?

Nu, nici vorbă! Eu cred că, cu cât ai mai mulți copii, cu atât te relaxezi mai mult. Dacă la primul stai superstresat, îi faci baie de patru ori pe zi, îi asculți respirația, crezi că fără tine lângă el nu suflă, de la al treilea deja lași lucrurile să curgă de la sine. Nu cred că m-ar împiedica un al treilea copil să fac o emisiune zilnică în direct. Deja când vom vorbi de al treilea bebe, primii doi vor fi la grădi. Și oricum, aportul părinților într-o casă cu trei copii mi se pare mai mic, pentru că mezinul va învăța mai ușor de la frații mai mari, in vreme ce sigur părinții vor fi mai relaxați. Chiar așa simt, că viața începe să fie mult mai frumoasă de la al treilea copil în sus. Poate într-o zi o să experimentez și eu această situație.

Dorințe pentru anul care tocmai a început?

Nu îmi mai doresc nimic special, știu că sună a clișeu, dar am ajuns la concluzia că dacă ai copiii sănătoși, dacă ești alături de ei zi de zi, dacă mergi cu ei în vacanță vara la mare și iarna la munte, dacă te poți bucura alături de ei, la joacă, dacă ești implinită și profesional, atunci nici nu iți mai poți dori altceva. Eu asta vreau, tot ce mi-a dat Dumnezeu și până acum!

Cu muzica, prima ta dragoste, cum a rămas? Te-ai gândit să o combini cu televiziune, poate să faci o emisiune muzicală, ca să împaci, cum se spune, și capra, și varza?

Ar fi într-adevăr un proiect de suflet, s-ar împleti cele două pasiuni ale mele, pentru că, deși acum îmi ocupă mai puțin timp, muzica n-o fac în subsidiar. De aceea am și rămas cu sufletul la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, aproape 12 ani. Eu sunt un om căruia îi place divertismentul, îmi plac oamenii care fac haz de necaz, iar muzica îmi va rămâne cel mai fidel prieten.

Comentează