Anamaria Vasile

Zodiile care isi intalnesc marea dragoste pana la sfarsitul lui ianuarie – Sunt binecuvantate de Dumnezeu

Nativii vor avea parte până pe 31 ianuarie de surprize pe toate planurile, atât sentimental cât şi profesional.

BERBEC

Schimbări în relaţia sentimentală: şanse ca voi să vă întâlniţi sufletul pereche, iar dacă deja aveţi pe cineva, şanse ca relaţia să avanseze frumos, chiar să oficializaţi relaţia.

TAUR

Anunţarea unui eveniment important. Faceţi ordine în ceea ce priveşte modul de a investi; demersurile pentru achiziţionarea unor bunuri vor aduce rezultate.

Sunteţi bine aspectaţi sufleteşte şi veţi avea parte de emoţii pozitive.

GEMENI

Atenţie la mesajul pe care doriţi să îl transmiteţi, semnare de contracte, examene. Încercaţi să nu fiţi superficiali, nu vă jucaţi cu vorbele. Amânaţi orice discuţie serioasă de a oficializa relaţia.

RAC

Veşti bune anul are: oportunităţi financiare, avansare, loc de muncă. Rezultate pozitive pe plan profesional, dar mare atenţie la ceea ce veţi transmite persoanelor noi care vor veni în anturaj, deoarece puteţi fi consideraţi fără scrupule.

LEU

Fiţi cu băgare de seamă la semnarea de contracte, călătorii, examene. Amânaţi oficializarea relaţiei. Aveţi grijă să nu luaţi o amendă, dar şi la prieteni ori anturaje noi

FECIOARĂ
Sănătatea vă poate da de furcă întrucât stresul de la la locul de muncă este mare și e posibil să fiți implicați în anumite proiecte care vă vor ocupa tot timpul. Nu sunt de bun augur noi relații.

BALANȚĂ
Atenție la modul în care comunicați, mesajul pe care doriți să îl transmiteți poate fi interpretat greșit. Partea financiară trebuie chibzuită cu atenție, întrucât vă puteți implica în prea multe activități și astfel să nu le puteți duce la bun sfârșit.

SCORPION
Nativii Scorpion care sunt la început de drum în viață au șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche. O reușită financiară în familie ori aflați veștii despre un membru al familiei.

SĂGETĂTOR
Vă doriți să faceți o călătorie și iată că există fie posibilități de a pleca în străinătate, fie lucrați la proiecte cu o companie care are sediul în străinătate.

CAPRICORN
Prima lună a anului vine cu veștile bune mult așteptate pentru încercații nativi din Capricorn: în sfârșit demersurile financiare sunt încununate de succes, apar oportunități de asocieri și promovări.

VĂRSĂTOR
Vești bune și pentru Vărsători: în ianuarie 2018 veți avea parte de noi relații, oportunități de afirmare. Veți face impresie bună în societate.

PEȘTI
Nativii Pești vor funcționa cu motorul turat la maximum și vor avea parte de reușite din toate punctele de vedere. Ianuarie vine cu dorințe de a schimba ceva pe plan profesional. Atenție la sănătate.

Comentează